Jelenlegi hely

android

Megállíthatatlanul terjednek a mobil károkozók

Megállíthatatlanul terjednek azon kártékony programok, amelyek az Android alapú okostelefonokat és táblagépeket állítják célkeresztbe.

\"\"

Figyeli a Facebook, hogy milyen alkalmazásokat futtatunk a mobilunkon

A Facebook a napokban a Home kiadásával együtt frissítette hagyományos Android-alkalmazását is, amit azóta vélhetően a csak utóbbit futtató felhasználók legtöbbje is letöltött már. Szemfüles júzerek azonban észrevették, hogy az új Facebook kliens egy korábbi verziói által nem igényelt jogosultságot is kér - és telepítésekor meg is kap - a felhasználótól, ami lehetővé teszi számára a készüléken futtatott programokról történő információk gyűjtését.

\"\"

A nagy Google Play Store tisztogatás

A Google február hónapban igen magas számú alkalmazást, közel 60.000-et törölt a Google Play Store-ból, tette közzé a TechCrunch. Google hivatalosan nem erősítette meg az értesülést, az oldal egy olyan alkalmazásfejlesztő vállalatra hivatkozik forrásként, akinek rálátása van az ilyen változásokra.

\"\"

Az Android egy piacot kifosztó trójai ló?

Újabb meglehetősen humoros esemény bontakozott ki az Európai Bizottság berkein belül, ugyanis a többek közt Microsoftot, Nokiát és Oracle-t tömörítő Fairsearch Europe névre hallgató csoport formális panaszt nyújtott be a Google mobilos operációs rendszerének piacbomlasztó hatása miatt.

\"\"

Creative Commons Licenc
Ez a Mű a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! -Így add tovább! 4.0 Nemzetközi Licenc fetételeinek megfelelően felhasználható.
Permissions beyond the scope of this license may be available at http://www.webidomar.hu.